Galleria Unexpected

2020

    Vanaf zondag 15 maart 2020 tot en met vrijdag 25 april 2020 hebben wij een intrigerende expositie aangaande glasmetamorfoses van de hand van internationaal bekende kunstenaar Jenny Ritzenhoff. Te zien zijn resultaten van haar manipulatie van glas in de vorm van een serie druksels en monumentale glasinstallaties. Gedurende de expositie zal Jenny onze galleria ook in gebruik nemen als studio, zodat de bezoeker haar aan het werk kan zien en door haar ge?nformeerd kan worden.

    In verband met het COVID-19 virus is besloten het werk van Jenny Ritzenhoff langer te laten hangen, zodat een ieder die interesse heeft een afspraak kan maken om het te komen bekijken.

    In september plannen wij een retrospectieve expositie met werk van de helaas in juli 2019 overleden Groningse kunstenaar Harm Bos. Getoond wordt een selectie van zijn boeiende abstracte en figuratieve schilderijen en computerdruksels. Gegeven zijn voorkeur zal de nadruk liggen op het abstracte werk.

    Ook staat er nog een expositie gepland met werk van onszelf - schilderijen en tekeningen -, dat wij het vorig seizoen in twee musea in Armeni? hebben getoond. Deze expositie kan beschouwd worden als de afsluiting van de eerste 10 jaar, dat onze galleria bestaat.