Beyond_Frontiers_2

Huidige expositie

10 september - 30 september 2022

Beyond Frontiers 2

Lena Khvichia, Ewa Miazek, MarekSobczak, Liviu Nedelcu, Tudor Zbarnea, Arman Hambardzumyan, Jakobine von Domming, Sjouk Wijk & Kors van Bladeren

Graag kondigen wij onze internationale tentoonstelling onder de naam 'Beyond Frontiers 2' aan met als thema de oorlog in Oekraine met de deelnemende kunstenaars Lena Khvichia (Litouwen), Ewa Miazek (Polen), Marek Sobczak (Polen), Liviu Nedelcu (Roemenie), Tudor Zbarnea (Moldavie), Arman Hambardzumyan (Armenie), Jakobine von Domming (Nederland), Sjouk Wijk (Nederland), Kors van Bladeren (Nederland).

De tentoonstelling zal plaatsvinden van zaterdag 10 september 2022 t/m vrijdag 30 september 2022 in onze Galleria.

De burgemeester van Groningen, Koen Schuiling, zal deze tentoonstelling openen.

Met deze expositie beogen wij:

1. te laten zien visualisaties van emoties en zorgen in verband met gerealiseerde en mogelijke consequenties van de Russische invasie in Oekraine en de voortdurende verschrikkelijke oorlog zoals compassie, woede, verbijstering en bezorgdheid omtrent de aanslag op de beginselen van territoriale integriteit van soevereine staten en van vrijheid van gedachten en meningsuiting.

2. de tentoonstelling te benutten om aandacht te houden voor de oorlog in Oekraine, voor het lijdende volk van Oekraine en voor de bedreiging van ons allen.

Onder het kopje 'komende exposities' kunt u het resterende programma zien dat al bekend is voor 2022.