Flyer Energie

Huidige expositie

29 mei - 3 juli 2022

ENERGIE

Hans Kooi & Ina Vlootman

Hans Kooi is een in mijn ogen unieke kinetic sculptor en origineel kunstenaar. Zijn c.v., waaruit zijn internationale bekendheid blijkt is indrukwekkend. Zijn objecten, gemaakt van hout en steen en geschilderd in drie primaire kleuren en zwart en wit zijn verbluffend subtiel in balans dankzij de gebruikmaking van magnetische energie. Werk van hem is opgenomen in zowel museale als particuliere collecties. (zie zijn site www.hanskooi.com)

Ina Vlootman is op meerdere fronten als kunstenaar actief. Aanvankelijk richtte zij zich op tekenen, schilderen en grafiek. Vervolgens heeft de nadruk gelegen op interieurarchitectuur. De laatste jaren is zij op zoek naar een schilderkunstige verbeelding van de energie, die tussen individuen stroomt en waarbij sprake kan zijn van verbinding, afstoting en al dan niet wankel evenwicht. (zie haar site www.inavlootman.nl)

Tijdens de Coronatijd hebben zij ervoor gekozen om, ieder op zijn/haar eigen manier samen te werken, uitgaande van het feit, dat energie hun inspiratiebron is en hen verbindt.

Zowel resultaten van hun samenwerking als individueel gemaakt werk worden geexposeerd. Werk van beiden kan ook worden gevonden op Instagram.

Onder het kopje 'komende exposities' kunt u het resterende programma zien dat al bekend is voor 2022.