Anouk Wolse en Nikolaus Macheck

Huidige expositie

Opening tentoonstelling Anouk Wolse en Nikolaus Macheck

9 september - 19 oktober

Tijdens deze expositie een expositie kunt u schilderijen van de Canadese in Groningen woonachtige Anouk Wolse en fotografisch- en videowerk van de Oostenrijkse in Den Haag wonende Nikolaus Macheck komen bekijken.

Voor meer informatie: https://www.instagram.com/nikolaus_macheck/ en https://www.instagram.com/anoukwolse/

Met Anouk en Nikolaus laten wij twee kunstenaars met een buitenlandse achtergrond hun in onze ogen interessante werk tonen. De schilderijen zijn expressief en beweeglijk. De fotoís boeien door het uitgekiende onderwerp en de technische verwerking.

Anouk Wolse(1986) is geboren in Alberta, Canada. Haar opleiding tot vrij beeldend kunstenaar heeft zij gekregen in Canada, AustraliŽ en ItaliŽ. In de afgelopen jaren heeft zij geŽxposeerd in Canada, Nederland, ItaliŽ en Spanje. Thans is zij woonachtig en werkzaam in Groningen. Op haar website http://www.anoukwolse.com kun je meer lezen en zien.

Nikolaus Macheck(1973) is geboren in Wenen, Oostenrijk. Zijn opleiding tot fotograaf heeft hij in Wenen gekregen. Een vervolgopleiding multimediadesign heeft hij in Amsterdam gedaan. Sinds 1997 is hij werkzaam als grafisch vormgever en fotograaf. Naast zijn werk is hij reeds meer dan 25 jaar bezig met het maken van vrij fotografisch werk binnen en buiten Europa. Thans is hij woonachtig en werkzaam in de regio Den Haag.

Onder het kopje 'komende exposities' kunt u het programma zien dat al bekend is voor 2018.