Galleria Unexpected

2019

    Voorts willen wij reeds enkele andere projecten en exposities in 2019 aankondigen die in het teken staan van onze ArmeniŽ reizen in 2018 en 2019.

    In april/mei hebben wij een mooie expositie van sculpturen en schilderijen gemaakt door drie interessante Armeense kunstenaars uit Yerevan, Arman Hambardzumyan, Guy Ghazancyan en Romeo Melikyan. Tijdens onze reis naar ArmeniŽ in het afgelopen jaar hebben wij hen direct voor deze expositie uitgenodigd. De opening van deze expositie zal plaatsvinden op vrijdag 12 april 2019 eind van de middag. De expositie zal eindigen op 15 of 17 mei 2019.

    In de loop van augustus 2019 ontvangen wij de Armeense kunstenaar Taron Simonian. Hij komt bij ons een aantal weken logeren om al dan niet met ons en andere genodig-den binnen en plein-air te schilderen. Ons plan is om het geproduceerde werk bij ons in september/oktober te exposeren en de opening te doen plaatsvinden op zaterdag 14 september 2019 als extra attractie tijdens de galerie-route Expoost, die op deze zater-dag wordt georganiseerd.

    Naast dit alles zal er weer in aansluiting op de Noorderlicht manifestatie een fototentoonstelling worden georganiseerd in oktober/november.