Galleria Unexpected

2020

    Vanaf zondag 15 maart 2020 tot en met vrijdag 25 april 2020 hebben wij een intrigerende expositie aangaande glasmetamorfoses van de hand van internationaal bekende kunstenaar Jenny Ritzenhoff. Te zien zijn resultaten van haar manipulatie van glas in de vorm van een serie druksels en monumentale glasinstallaties. Gedurende de expositie zal Jenny onze galleria ook in gebruik nemen als studio, zodat de bezoeker haar aan het werk kan zien en door haar geÔnformeerd kan worden.

    Van zondag 3 mei tot en met vrijdag 5 juni 2020 hebben wij een retrospectieve expositie met werk van de helaas in juli 2019 overleden Groningse kunstenaar Harm Bos. Getoond wordt een selectie van zijn boeiende abstracte en figuratieve schilderijen en computerdruksels. Gegeven zijn voorkeur zal de nadruk liggen op het abstracte werk.

    zondag 14 juni 2020 start de expositie met werk van onszelf - schilderijen en tekeningen -, dat wij het vorig seizoen in twee musea in ArmeniŽ hebben getoond. Deze expositie kan be-schouwd worden als de afsluiting van de eerste 10 jaar, dat onze galleria bestaat.